markjanendan.reismee.nl

Dag 4, 5 en 6

We genieten van Buenos Aires. Het is een prachtige stad en de mensen zijn opvallend relaxed en genieten van het leven. Om de stad goed te leren kennen hebben we ontzettend niet hippe tour gemaakt met een dubbeldekker touristische bus.

Ook de tango show hoort er natuurlijk bij. Een volledige verzorgde avond met eten en zang en dans. En we hebben veel van de stad ook lopend gezien. Onder andere het nieuw ontwikkelde Puerto Madero gebied. Een erg mooi gerestaureerd stuk oude haven waarbij ze bijvoorbeeld de oude hijskranen nog hebben laten staan.

De La Bocca wijk was het kleurrijke hoogtepunt van ons bezoek aan Buenos Aires. Gebouwd door immigranten uit vooral Italie. De gekleurde gevels zijn ontstaan door restje van het verven van de boten te gebruiken. En we zijn Maradonna ook nog tegengekomen! Je kon zo met hem op de foto. De hele wijk is in de ban van die man. WIj hebben ook het Boca Juniors stadium gezien. Wereldkampioen voor clubs in 2000 en 2003.

We loooove Buenos Aires!!!

We stappen nu in de bus naar Puerto Madryn. 18 uur maar, moet kunnen.

Diana

Goed om te horen dat jullie het zo naar jullie zin hebben! Geniet maar lekker verder... ik kijk uit naar jullie verhalen. Xx

ALU

En... heb je een tangootje gedanst met Maradonna :-) Leuk hoor. Geniet ervan

Els

Heerlijk om zulke mooie reis verhalen te lezen :-)

Ingrid

Wat super om zo dagelijks mee te kunnen genieten!
Fijn dat het z0o geweldig is. Kijk alweer uit naar jullie volgende verslag.
x

Je Vader en Moeder

Fijn om te lezen dat jullie van alles meemaken, uiterraard kom je situaties tegen die je niet van tevorren ingeschad heeft maar dat maakt het spannend.
Met de restauratie van Patries haar appartement gaat het uitstekend. Nogmaals heel veel plezier en kijk uit!!!!

EKO

Wat een gave dingen maken jullie mee!
En wat heerlijk dat ik onder het werk even weg kan dromen...zucht...
Veel plezier nog!