markjanendan.reismee.nl

Dag 2

Vandaag zijn we overdonderd! Wat een natuurschoon. En wat een natuurkracht! Vanochtend zijn we vroeg vertrokken naar de Argentijnse kant van de watevallen in Iguazu. De eerste aanblik was een echt kippenvel moment. Un fucking believable! Je kunt vlak over en onder de watervallen lopen en het echt beleven. Alleen vertellen kun je het eigenlijk niet. Beelden volgen nog.

We zijn ook met een speedboot vlak langs en uiteindelijk bijna onder de watervallen geweest. Op een gegeven moment ging de boot achteruit, langzaam dichterbij, en natuurlijk zaten wij achterin de boot.... Zeiknat maar volop genieten. Later zagen we dat veel mensen in gewoon in zwemkleding in de boot stappen. Dat is dus een goed idee. Ook de afsluiting van de dag was top. We hebben een Braziliaanse indoor BBQ meegemaakt met live muziek. Elke twee minuten stond er weer een ober met weer iets nieuws van de bbq naast je tafel. Een topavond!

Pat

Het begin is al zo super!! Wat een belevenis!

Esther

Iguazu is echt het mooiste natuurschoon wat ik ooit heb gezien. Gaaf dat jullie ook zo onder de indruk zijn. Ik ben heel benieuwd naar de foto's!